Nyhedsarkiv

 
Januar 2017:
LinkedIn
Jo jo… og så har vi oprettet en profil på LinkedIn!
Det bliver faglig - det bliver nyt om poser med tryk, etiketter med/uden tryk, tape med logotryk, afspærringsbånd. Samt hvad vi nu ellers er gode til, fx BADGES -her har vi nok DK´s bedste priser. Eller plastikkort med tryk.
Så connect meget gerne, følg os gerne, kommentér gerne, spørg gerne. LET´S MAKE BUSINESS.. :-)    Connect
 
September 2016:
Så er vi flyttet i nye lokaler på Brunbjergvej 4, og stadig i Risskov. Vi havde brug for mere lagerplads - og det har vi fået. Vores kontorlokale er på 1. sal, og er lyst og dejligt. Husk du altid er velkommen til en business-snak og en kop kaffe.
 
September 2016:  
Vi byder VELKOMMEN til Birgitte Barnewitz. Birgitte har en lang erfaring indenfor grafisk produktion og marketing. Birgitte vil komme til at samarbejde med både kunder og leverandører - og desuden arbejde med markedsføring af vores online aktiviteter, herunder det nyeste tiltag: www.etikettrykkeriet.dk
 
Marts 2016:
Vi har haft en forrygende start på 2016, og glæder os meget til at se hvad resten af året bringer. Vi har lige haft 5 års fødselsdag  i Get Labels Aps, og 3 års fødselsdag i Tapetrykkeriet.dk - og er nu nået op på 1300 kunder. Spørg lige om vi er i forårs humør :)

GET LABELS Aps | Brunbjergvej 4, 8240 Risskov  | Tlf.: +45 6014 0901