Referencer

Jeg er meget tilfreds med mit samarbejde med GET LABELS. Jeg får altid en hurtig og professionel betjening, jeg bliver altid mødt med åbne arme, når jeg kommer på en sær ide jeg gerne vil have ført ud i livet. GET LABELS kommer altid med seriøse svar på mine forespørgsler og ingen opgaver er for stor, for besværlig eller for lille til dem – de løser det altid til tiden og i den bedste kvalitet. Jeg får god sparing og rådgivning, og de er ikke bange for at komme på andre ideer, der løser mine opgave bedre, end jeg først selv havde tænkt.
Marketing Communications Coordinator:
Hilti Danmark, Sara Mathilde S. From
Hurtig ekspedition, hurtig levering og fair priser.
Flemming Bjerre Jørgensen, A. Rindom A/S
Bjarne Høed Jensen - GET LABELS har leveret by KlipKlaps nye produkt- og imagekatalog. GET LABELS bidrog med meget kompetent vejledning til papirvalg samt trykform. Vi endte med offsettryk og er meget tilfreds med resultatet. Som altid hurtig levering, god pris og meget høj service.
by KlipKlap, Pia Lauritsen, designer og ejer
Visitkort online bestilling er den perfekte løsning for os i en travl hverdag. Det er rigtig nemt at anvende, præcis når det lige passer. En stor fordel for os er, at det er muligt selv at udfylde de forskellige felter, fx med titel, frem for at man skal vælge noget som er fortrykt.

Fra man bestiller kortene til de kommer med posten går der kun få dage. Det er både muligt at få tilsendt til firma adressen og til hjemme adresser, hvilket er rigtig godt for os, da vi har medarbejdere rundt i hele Danmark. Så derved sparer vi en postgang, når kortene kan sendes direkte hjem til modtageren. Vi er yderst tilfredse med servicen vi får, og er vi i tvivl om noget, får vi altid hjælp med det samme.
Louise Kjær, Receptionist, Hilti Danmark A/SPost It blokke_GetLabels.dk
 

Hilti plakater_GetLabels.dk
 

Tryk af kataloger_www.getlabels.dk
 
 
Gaveæsker_GetLabels.dk
 
 
 
GET LABELS Aps | Brunbjergvej 4, 8240 Risskov  | Tlf.: +45 6014 0901