Nyhedsarkiv

 
November 2017:
Vi har nu siden foråret 2011 betjent mere end 2.000 virksomheder og organisationer. Men vi har heldigvis stadig plads og lyst til flere…….

April 2017
VORES LAGER SKAL TØMMES - SLÅ TIL NU!
FRAGTLABELS UDEN TRYK. Thermo Top og Thermo Eco i mange størrelser.
Se de store besparelser på 15 og 30%!!

Februar 2017
2016 sluttede af med et plus på 24% og et plus på 25% i omsætning for begge firmaer, hhv. KortTrykkeriet og GET LABELS ApS i.f.t 2015. Vi er vildt begejstrede og glade for alle de kunder, som trofast bruger os som leverandør og samarbejdspartner, og alle de nye kunder der er kommet til, og stadig kommer hver eneste uge.
Vi hviler ikke på laurbærrene, men gør os altid umage, hver gang vi får en opgave, så det er måske også derfor, at de fleste af vores kunder betragter os som samarbejdspartnere. For, det ER ofte et samarbejde der skal til for at få det bedste resultat ud af opgaven.
 
Januar 2017:
LinkedIn
Jo jo… og så har vi oprettet en profil på LinkedIn!
Det bliver faglig - det bliver nyt om poser med tryk, etiketter med/uden tryk, tape med logotryk, afspærringsbånd. Samt hvad vi nu ellers er gode til, fx BADGES -her har vi nok DK´s bedste priser. Eller plastikkort med tryk.
Så connect meget gerne, følg os gerne, kommentér gerne, spørg gerne. LET´S MAKE BUSINESS.. :-)    Connect
 
September 2016:
Så er vi flyttet i nye lokaler på Brunbjergvej 4, og stadig i Risskov. Vi havde brug for mere lagerplads - og det har vi fået. Vores kontorlokale er på 1. sal, og er lyst og dejligt. Husk du altid er velkommen til en business-snak og en kop kaffe.
 
September 2016:  
Vi byder VELKOMMEN til Birgitte Barnewitz. Birgitte har en lang erfaring indenfor grafisk produktion og marketing. Birgitte vil komme til at samarbejde med både kunder og leverandører - og desuden arbejde med markedsføring af vores online aktiviteter, herunder det nyeste tiltag: www.etikettrykkeriet.dk
 
Marts 2016:
Vi har haft en forrygende start på 2016, og glæder os meget til at se hvad resten af året bringer. Vi har lige haft 5 års fødselsdag  i Get Labels Aps, og 3 års fødselsdag i Tapetrykkeriet.dk - og er nu nået op på 1300 kunder. Spørg lige om vi er i forårs humør :)

GET LABELS Aps | Brunbjergvej 4, 8240 Risskov  | Tlf.: +45 6014 0901