Etiketter med metalliske farver, guld, sølv, præg mv.

 

Etiketter med guld- eller sølvtryk (eller andre farver) med “metal” tryk, præg eller lag af lak er med til at give et helt unikt udtryk. Det er utroligt flot og iøjnefaldende.

Hvis det er sølv- eller guldglitter udtrykket man gerne vil have frem, så er dette løsningen. Man kan nemlig også definere guld og sølv i enten CMYK eller pantone, men så får man ikke helt den samme effekt, som hvis det er hot eller cold foil.

Hot foil
Hot foil stempling består i at overføre en film eller aluminiumsfolie til papir ved hjælp af varme og tryk. En bred vifte af folier er tilgængelige foruden guld eller sølv: Pigmenterede farver, iriserende (som er farvespil, regnbueglans og perlemorsglans og er en farve som skifter farve alt afhængig af, hvilken vinkel den ses fra), perlemorseffekt, holografiske og farvede glans eller satinmetalliske folier, baseret på aluminiumfolier med lak.

Cold foil
Cold foil er en avanceret teknologi, som gør det muligt at lægge metalfolie på tryksager og emballage. Der er ikke behov for klicheer eller special maskiner – det hele foregår i trykmaskinen i samme trykgang som selve trykket.

Kontakt os, så du kan få råd, vejledning og en skarp pris.
RING til os på tlf.: +45 6014 0901
SKRIV til os på: mail@getlabels.dk
eller brug kontaktformular: HER