Vi kan også…

25 års erfaring i den grafiske branche

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 2.000 kunder, store såvel som små. Det har givet os den faglige viden der skal til for, at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål

Bliv synlig

For dit vedkommende, så handler det i bund og grund om, at blive synlig på så mange måder, som muligt. På den måde påvirker du en kundes hukommelse igen og igen. Dvs., at når en kunde mangler et produkt, som netop du kan levere, så er du måske den, som de tænker på først.

Se mulighederne

Her har du henvisninger til nogle af de mange andre områder, som vi beskæftiger os med, men du kan altid tage den korteste vej:
RING til os på tlf.: +45 6014 0901
SKRIV til os på: mail@getlabels.dk

Tape med tryk

Tape med dit eget logotryk fås i flere bredder.

Det har en eminent reklameværdi, når du taper dine forsendelseskasser til med logotape.

Og merudgiften i forhold til tape uden tryk er ikke stor.

Plast- og papirposer, Goodiebags, stof-/muleposer

Mulighederne er utallige.

Størrelser, farver, materialer, med og uden hank mv.

I forhold til vores kolleger i branchen har vi kort leveringstid, og vi kan ofte levere ret få poser med tryk om ønsket.

Plastikkort

Når det handler om plastikkort med tryk, så er her virkeligt også mange muligheder.

Både tykkelser og størrelser. Med og uden forkodet chip eller magnetstribe, underskriftsfelt, med og uden hul mv.

Vi laver fra 100 kort og opefter.

Sticky notes, kubus blokke, skriveblokke og notesbøger

Du kan få trykt dine blokke med logo på, et budskab eller hvad du måtte ønske, og der er virkelig mange muligheder. Få eksempler kan nævnes som kubus blokke, notesbøger, sticky notes (også kaldet Post It blokke)og skriveblokke.

Vi leverer blokke fra små oplag til meget store oplag og med det antal sider, som du har brug for.

Billigt afspærringsbånd

Med eget tryk
Vi leverer afspærringsbånd med logo tryk til firmaer/forretninger i hele Danmark, og er ret sikre på, at vi er den bedste og billigste leverandør af afspærringsbånd med tryk, afmærkningsbånd med tryk, minestrimmel med tryk eller advarselsbånd med tryk.

Fortrykte
Vi har også fortrykte afspærringsbånd. Vi har både ensfarvede i rød, gul, hvid, sort og brændt orange, samt de mest anvendte rød/hvid, rød/sort og gul/sort stribede bånd; bånd til udsalg, SALE, Halloween, Black Friday og polterabend på lager, med dag til dag levering.

Laserfiligran / Papercutting

PointToPaper er førende specialister i laserfiligran / laserskæring i papir, karton, læder, træ, plast og andre materialer.

Vi servicerer designere, trykkerier og emballageindustrien.
Med la­ser­tek­nik er det muligt at lave de fi­ne­ste ud­skæ­rin­ger og mo­ti­ver, alt sammen fantastisk detaljeret. Nu har designeren virkelig mulighed for at lade kreativiteten folde sig ud, når der skal laves tryksager eller andre emner med høj detaljegrad, der skiller sig ud med spændende effekter.

Hvem er vi?

GET LABELS ApS holder til på Brunbjergvej i Risskov ved Aarhus.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 2.000 kunder, store såvel som små. Det har givet os den faglige viden der skal til for, at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med andre fokusområder, såsom poser med tryk og pakketape med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:  www.posetrykkeriet.dk og  www.tapetrykkeriet.dk

Vi deler kontor med søsterselskabet KortTrykkeriet, som er specialister i plastikkort med tryk, blokke, sticky notes og notesbøger med tryk, samt minestrimmel / afspærringsbånd med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:  www.korttrykkeriet.dkwww.bloktrykkeriet.dk og www.billigtafspaerringsbaand.dk

GET LABELS ApS ejer Grafor ApS, som har specialiseret sig i finere emballage og laser filigran (laserskæring i papir mm.)

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.