Figurskårne etiketter

Mangler i figurskårne etiketter eller konturskårne, som fx dit logo til vægdekoration, eller små figurskårne etiketter, så er det muligt at få dem hos os. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi kan levere alt fra enkelt styks til meget store oplag.

Vægdekorationer

 Vi kan designe vægdekorationer præcis som du ønsker. Det kan være der ønskes forskellige udtryk, hvis det er til mødelokalet, showroomet eller døre. Vi rådgiver og vejleder gerne. 

Materialer 

Vi har matte og blanke materialer, til alle formål. Det kan være både til udendørs eller indendørs brug. Hvis det skal kunne klare vejr og vind, så står vi også til rådighed og har de rette materialer. 

Send en forespørgsel

Hvis du har spørgsmål til vores figurskårne etiketter, så ring eller skriv til os.

Grafisk udarbejdelse

Vores grafiker står klar til at hjælpe, hvis du ikke selv har mulighed for at udarbejde en trykfil. Vi oplyser altid om pris, inden vi hjælper med opgaven.

Antal

Hvis antallet af samme variant ikke er så stort, så har vi mulighed for at laserskære etiketterne. Hvis det er et stort oplag, så er det heller intet problem, da vi så laver en stanseform.

Vi leverer begge dele, og rådgiver dig gerne om, hvad der er den bedste løsning til din opgave.

Figurskårne etiketter – klar til afsendelse

Tøv ikke med at kontakte os, måske vi allerede har etiketter du kan bruge.

Du kan altid se vores søsterselskab Cosign’s udvalg af etiketter, der allerede ligger klar til afsendelse.

Du kan gå dirkete til deres website herunder:

Her vises en stanseform

Hvad er en stanseform?

En stanseform er normalt opbygget i krydsfiner, der udskæres ved hjælp af laser-teknik. Der isættes metalklinger som enten kan bruges til udskæring, til at skære halvt ned i materialet, så der bliver en slids eller til at lave et buk i materialet.

Levering

Levering kan tage alt mellem et par dage, til en uge eller til tre uger. Det kommer an på oplag, materialer m.m.

Priser

Du kan altid få en uforpligtende pris hos os. Kontakt os gerne og fortæl os hvad du har af ønsker eller har brug for, så finder vi ud af det sammen.