*Figurskårne etiketter

– lige klar til afsendelse

Du kan også bestille online på vores side CoSign
Her finder du utallige etiketter, der ligger klar til afsendelse.

Kategorier:

Stanseform

Figurskårne etiketter

Figurskårne etiketter (konturskårne) som f.eks. dit logo til vægdekorationen, eller små figurskårne etiketter, så få dem hos os… Det er kun fantasien der sætter grænser, Vi kan levere lige fra enkelte styks til meget store oplag. Kontakt os på tlf.: 6014 0901

Vægdekorationer

Vi kan designe det præcis, som du gerne vil have det. Og måske skal der være forskellige udtryk, om det er til mødelokalet, showroomet eller måske til jeres døre.

Materialer

Der er matte og blanke materialer, og til alle formål. Om det er til indendørs eller udendørs brug, hvor det skal kunne klare vejr og vind, så klarer vi opgaven.

Grafisk udarbejdelse

Vores grafiker kan hjælpe, hvis du ikke selv har mulighed for at udarbejde en korrekt trykfil. Og det er til en meget fair pris, som du vil blive oplyst om, inden vi evt. hjælper med opgaven.

Antal

Hvis antallet af samme variant ikke er så stort, så kan vi laserskære etiketterne, og er det et stort oplag, så er det heller intet problem, da vi så laver en stanseform. Vi leverer begge dele, og rådgiver dig om, hvad der er den bedste løsning til din opgave.

*Figurskårne etiketter – klar til afsendelse

Måske HAR vi allerede etiketter du kan bruge. Under billedet er der links til CoSign, som er søsterselskabet til GET LABELS ApS

Hvad er en stanseform

En stanseform er normalt opbygget i krydsfiner, der udskæres ved hjælp af laser-teknik, og isættes metalklinger som enten kan bruges til udskæring, til at skære halvt ned i materialet, så der bliver en slids eller til at lave et buk i materialet.

Levering

Det kan være alt lige fra et par dage til en uge eller 3. Det kommer an på oplag, materialer osv.

Priser

Du kan altid få en uforpligtende pris hos os. Fortæl os hvad du har af ønsker eller har brug for, så finder vi ud af det sammen.

Kontakt os:
RING til os på tlf.: +45 6014 0901
SKRIV til os på: mail@getlabels.dk
eller brug kontaktformular: HER