Brochurer og Kataloger

– Foldere, Flyers og Hæfter

Vi rådgiver hele vejen

Gennem mere end 25 år, har vi arbejdet med mange forskellige tryksager. Lige fra visitkort til store kataloger. Vi har derfor stor erfaring med, hvor det er hensigtsmæssigt at trykke hvad.

Vi vil altid træffe det mest fordelagtige valg for og med dig, uafhængigt af teknologi, maskinpark og materialer. Derved sikrer vi den mest økonomiske løsning.

Vi arbejder altid på, at gøre det lettest for dig, og vi tjekker løbende i processen, for at sikre at kvaliteten bliver den bedste.

Special effekter

Der er mange muligheder for at tilføje tryksagerne en ekstra dimension, med specielle effekter, såsom tryklak, præg, guldfolie, sølvfolie, relielak, kachering, special farver, lækkert papir m.m. 

Ved at tilføje sine tryksager lidt ekstra, kan det samtidigt signalere en seriøsitet omkring sit erhverv. 

Repro og layout

Vi laver alt inden for repro og layout. Hvis du ikke har mulighed eller tid til at levere færdige filer, så tilbyder vi at lave dem for dig. Vi arbejder med de nyeste programmer, og har over 25 års erfaring med repro og layout, samt gode jyske priser. 

Flyers og Løsblade

En flyer kaldes også et løsblad. Det er et enkelt stykke papir med tryk, på den ene eller begge sider. Selve formatet kan du få præcis som du ønsker, og det er en billig og effektiv måde, at få dit budskab præsenteret på en flot måde.

De mest almindeligt ønskede formater er flyers i størrelse A6, A5 og A4. Der er dog også mange der ønsker sit eget særpræg i udformningen. Ikke kun i formatet, men også i papirkvaliteten. 

Flyers er oplagte til messer eller til omdeling, hvis man har korte og klare budskaber som tilbud, arrangementer og begivenheder. De kan også bruges for butikker med et nyt relevant tilbud. 

Foldere

Hvis der er brug for mere end en enkelt side eller ark, så er en folder eller en brochure en mulighed. En folder kan have flere sider og være 3-fløjet eller 4-fløjet, og med forskellig fals. Fals beskriver den måde folderen eller brochuren er foldet på. 

En folder eller brochure har plads til en del mere information, eftersom den kan have flere sider. Denne løsning vælges ofte, hvis det er noget som kræver lidt forklaring med illustrationer og billeder. 

Forskellen på brochurer, hæfter og kataloger

Forskellen på hæfter, brochurer og kataloger er, at et hæfte består af mange ark, foldet på midten og hæftet i ryggen.

Man kan definere det ud fra antal sider, da der er forskel på, hvor tyk en kvalitet af papir man ønsker.

Et katalog er enkle ark som er samlet i et omslag, som er at tykkere kvalitet papir/pap, og er limet i ryggen.